Behandlingar


Behandlingar


Varmt välkommen till min behandlingssida. Nedan finner du information om mina behandligar. Det kan vara bra att läsa igenom detta innan du bokar din tid. 


Jag använder mig av bokadirekt i första hand och smidigast bokar du din behandlingstid här. Ifall du inte hittar någon tid som passar dig i systemet eller har några frågor så är du välkommen att kontakta mig direkt istället. Behandligar som bokas via systemet kan betalas via Klarna (ifall du väljer detta alternativ när du gör din bokning) annars betalar du via Swish eller kontant på plats. Observera att det inte finns möjlighet till kortbetalning i butiken.  

Spirituell healing och kanaliserad vägledning 

Vad är spirituell healing och kanaliserad vägledning? 


Spirituell healing innebär att jag som healer ställer mig till förfogande för ett energiflöde så att jag kan arbeta med dig som får healing utifrån ditt högsta bästa. Jag har flera olika metoder i min verktygslåda där jag använder mig av bland annat kristaller, stenar, eteriska oljor, handpåläggning, energiflödeshealing, färghealing, tonhealing och änglahealing. Healingen är kanaliserad och varierar därför beroende på vem som får behandligen eftersom alla personers anliga team ser olika ut och eftersom alla personer också har olika livsuppgifter och blockeringar i sina energiflöden.


Jag använder mig av stenar för att aktivera ljuskoder i din kropp och kan även bjuda in uppstigna mästare till att hjälpa mig med detta. Ifall du känner dig osäker på vilka flöden som jag öppnar upp så behöver du inte oroa dig för detta. Jag öppnar bara upp sådant som du är redo för. Som healer är jag väldigt nogsam med att inte kliva in i energier som inte är redo att öppnas upp. 


Kanaliserad vägledning innebär att jag tar kontakt med eneriger från andra sfärer som jag sedan förmedlar till dig. Syftet med den kanaliserad vägledningen som jag erbjuder är att hjälpa dig på din livsväg.


Jag arbetar främst med det högre jaget, andliga guider och vägledare, änglar och ärkeänglar samt uppstigna mästare i mina kanaliseringar. Ibland kan det vara så att någon anhörig som gått över till andra sidan vill passa på att ta kontakt och då förmedlar jag naturligtvis dessa budskap också.


Det är bra om du som kommer på behandlig är öppen för att bjuda in ditt andliga team till att medverka. Du kan gärna öppna upp för dessa energier innan du kommer till mig eller så hjälps vi åt tillsammans.


Hur går en behandling till?


När du kommer till min fysiska lokal för en behandlig så får du börja med att landa i mitt behandligsrum. Jag läser då av dina energier och berättar för dig hur jag tänker att vi ska lägga upp din behandlingstid. Jag är alltid noga med att kommunicera vad jag gör och du kommer ha möjlighet att ställa frågor både innan, under och efter behandlingen. Varje behandling är individuellt anpassad vilket innebär att ingen behandling är den andra lik, det gäller även dig som kommer på återkommande behandligar. 


Vad ska jag tänka på efter en behandling?


Healingen kommer att fortsätta att arbeta med din kropp under ca 2 veckor efter behandlingen. Under den perioden är det extra viktigt att ta hand om din kropp och din själ. Jag rekommenderar att du fyller på med extra vatten eller juice de tre första dygnen efter behandlingen. Det är inte ovanligt att olika känslor kommer upp till ytan efteråt. För att hjälpa dig själv att läka är det viktigt att du tillåter känslorna att komma. Det kan också vara så att kroppen genomgår en fysisk reningsprocess efter behandlingen så var extra varsam med dig själv.


Jag finns alltid tillgänglig för konsultation efteråt så tveka inte att ta kontakt med mig ifall det uppkommer några frågor efter din behandling. Behandlingarna genomförs även på distans (via Zoom) för den som inte har möjlighet att fysiskt ta sig till lokalen. 


Behandlingstid 30 min/600kr

                                   60 min/1200kr

                                   90 min/1600kr
 

Spirituell coachning

Vad är spirituell coachning?


Spirituell coachning innebär att du har någon som hjälper dig på din andliga resa. Du får redskap för att öppna upp, förstå och hantera dina förmågor samtidigt som du får hjälp med att läka det som behöver läkas. Jag vägleder dig genom samtal men också genom övningar och uppdrag som stärker din intuition på olika sätt. Spirituell coachning är ett fantastiskt redskap för dig som känner att du vill bjuda in mer av dig själv i ditt liv. 


Jag erbjuder spirituell coachning både online och i lokalen. Du kan köpa enskilda coachningtillfällen eller coachningpaket. Just nu erbjuder jag följande:


Spirituell coachning 60 min/1200kr


Spirituell coachning 10 tillfällen á 60 minuter samt två individuellt anpassade spirituella boxar 8500kr. 


Är du intresserad av spirituell coachning och vill veta mer innan du bestämmer dig så bjuder jag nu in till ett gratis startuppsamtal på 30 minuter online där du har möjlighet att ställa dina frågor om coachningen och känna av ifall jag är rätt coach för dig. Varmt välkommen att boka din tid!


Hur går det till?


Coachningen sker antingen på plats i min fysiska lokal eller online via Zoom. Ifall du väljer onlinecoachning  så behöver du ha tillgång till teknisk utrustning med internetuppkoppling där du kan använda dig av Zoom. Du kommer att få en länk skickad till dig via mail till den mailadressen som du uppger vid bokningen. 


I coachning så bygger sessionerna på varandra och det är därför viktigt att du kan avsätta tid för dina coachningssamtal regelbundet. Det är också viktigt att du har utrymme för att genomföra övningar/uppgifter du får mellan coachningtillfällena. 


Vad är en spirituell box? 


En spirituell box är en box med produkter som är noggrant utvalda för att hjälpa dig på din spirituella resa. Boxen kan exempelvis innehålla tarot- eller orakelkort, rökelser, ljus, eteriska oljor, stenar, kristaller, pendlar, böcker, affirmationskort eller något annan som du behöver på din resa. Jag kommer personligen att välja produkter till dig baserat på vad du behöver. Varje box har ett produktvärde på ca 800 kr när du bokar coachningpaketen. Ifall du önskar köpa en spirituell box utan att du har köpt ett coachningpaket kan naturligtvis det ordnas också. 

Betalningsalternativ och övrig information


Vid coachning i lokalen kan du välja att betala med Swish, kontant eller via Klarna (om du väljer det som betalsätt när du gör din bokning). För onlinecoachning sker betalning via Klarna eller Swish till 123 416 0412. Om du väljer Swish som betalningsmetod vid onlinecoachning så kommer Zoomlänken att skickas ut först efter att din betalning inkommit. För dig som betalar via Klarna finns möjlighet till delbetalning/avbetalning. 


För dig som kommer på fysisk coachning så kommer du att få din spirituella box på plats. Om du har coachning online så kommer boxen istället att skickas till dig. Den första boxen får du mellan ditt första och andra coachningtillfälle. Nästa box skickas/hämtas enligt överenskommelse.


Hör gärna av dig ifall du har några frågor.