Behandlingar


Behandlingar


Varmt välkommen till min behandlingssida. Nedan finner du information om mina behandligar. Det kan vara bra att läsa igenom detta innan du bokar din tid. 


Jag använder mig av bokadirekt i första hand och smidigast bokar du din behandlingstid här. Ifall du inte hittar någon tid som passar dig i systemet eller har några frågor så är du välkommen att kontakta mig direkt istället. Behandligar som bokas via systemet kan betalas via Klarna (ifall du väljer detta alternativ när du gör din bokning) annars betalar du via Swish eller kontant på plats. Observera att det inte finns möjlighet till kortbetalning i butiken.  

Spirituell healing och kanaliserad vägledning 

Vad är spirituell healing och kanaliserad vägledning? 


Spirituell healing innebär att jag som healer ställer mig till förfogande för ett energiflöde så att jag kan arbeta med dig som får healing utifrån ditt högsta bästa. Jag har flera olika metoder i min verktygslåda där jag använder mig av bland annat kristaller, stenar, eteriska oljor, handpåläggning, energiflödeshealing, färghealing, tonhealing och änglahealing. Healingen är kanaliserad och varierar därför beroende på vem som får behandligen eftersom alla personers anliga team ser olika ut och eftersom alla personer också har olika livsuppgifter och blockeringar i sina energiflöden.


Jag använder mig av stenar för att aktivera ljuskoder i din kropp och kan även bjuda in uppstigna mästare till att hjälpa mig med detta. Ifall du känner dig osäker på vilka flöden som jag öppnar upp så behöver du inte oroa dig för detta. Jag öppnar bara upp sådant som du är redo för. Som healer är jag väldigt nogsam med att inte kliva in i energier som inte är redo att öppnas upp. 


Kanaliserad vägledning innebär att jag tar kontakt med eneriger från andra sfärer som jag sedan förmedlar till dig. Syftet med den kanaliserad vägledningen som jag erbjuder är att hjälpa dig på din livsväg.


Jag arbetar främst med det högre jaget, andliga guider och vägledare, änglar och ärkeänglar samt uppstigna mästare i mina kanaliseringar. Ibland kan det vara så att någon anhörig som gått över till andra sidan vill passa på att ta kontakt och då förmedlar jag naturligtvis dessa budskap också.


Det är bra om du som kommer på behandlig är öppen för att bjuda in ditt andliga team till att medverka. Du kan gärna öppna upp för dessa energier innan du kommer till mig eller så hjälps vi åt tillsammans.


Hur går en behandlig till?


När du kommer till min fysiska lokal för en behandlig så får du börja med att landa i mitt behandligsrum. Jag läser då av dina energier och berättar för dig hur jag tänker att vi ska lägga upp din behandlingstid. Jag är alltid noga med att kommunicera vad jag gör och du kommer ha möjlighet att ställa frågor både innan, under och efter behandlingen. Varje behandling är individuellt anpassad vilket innebär att ingen behandling är den andra lik, det gäller även dig som kommer på återkommande behandligar. 


Vad ska jag tänka på efter en behandling?


Healingen kommer att fortsätta att arbeta med din kropp under ca 2 veckor efter behandlingen. Under den perioden är det extra viktigt att ta hand om din kropp och din själ. Jag rekommenderar att du fyller på med extra vatten eller juice de tre första dygnen efter behandlingen. Det är inte ovanligt att olika känslor kommer upp till ytan efteråt. För att hjälpa dig själv att läka är det viktigt att du tillåter känslorna att komma. Det kan också vara så att kroppen genomgår en fysisk reningsprocess efter behandlingen så var extra varsam med dig själv.


Jag finns alltid tillgänglig för konsultation efteråt så tveka inte att ta kontakt med mig ifall det uppkommer några frågor efter din behandling. 


Behandlingstid 60 min/1200kr

                                   90 min/1600kr