Behandlingar


Behandlingar


Varmt välkommen till vår behandlingssida. Nedan finner ni information om alla våra behandligar. Det kan vara bra att läsa igenom detta innan du bokar din tid. 


För tidsbokning så kan ni kontaktar oss via kontaktformuläret, mail, telefon eller sms. Våra kontaktuppgifter hittar ni nederst på sidan. Betalning sker via kort, swish eller kontant på plats. Hannas behandlingar

Healing

Ett alternativt sätt att läka sig själv och sin fysiska kropp.


Behöver du hjälp med att återställa balansen i din kropp? Eller behöver du frigöra dig från stagnerade energier och öka ditt energiflöde? Behöver du landa i dig själv, frigöra dig från oro eller få klarhet i vad som händer i ditt energifält? Då är healing något för dig.


Själva ordet healing kommer från engelska och betyder läkning och sannerligen så är healing en av dom bästa metoder som finns för att börja läka sin kropp och sin själ. Genom den spirituell healing som jag erbjuder kan du också få hjälp med att komma i kontakt med den andliga sidan av dig själv, med din själ, dina guider och vägledare, änglarna eller andra som finns i andevärlden.


Jag har arbetat med spirituell healing under många år och häpnas fortfarande över allt fantastiskt som kan ske under en healingsession, ingen är den andra lik! Det jag vet är att alltid när jag har gett healing till en kund så har det skett många positiva förändringar i personens energifält omedelbart och också mer långvariga förändringar i personens liv på sikt. Jag måste tillägga att jag från början själv var ganska skeptisk mot healing och mot att det faktiskt skulle göra någon skillnad men har gång på gång blivit motbevisad i det.


Dom healingmetoder som jag använder mig av är olika och skiljer sig från gång till gång beroende på vem som får behandlingen och vad just du som kund behöver. Jag följer det flöde som finns i rummet och använde mig av dom redskap som behövs varvid det allteftersom tillkommer fler och fler metoder som jag använder mig av. I grunden är jag spirituell healer med shamanska förmågor vilket innebär att jag arbetar i nära kontakt med såväl naturen som universum. Jag har både jordande och andliga förmågor som ständigt närvarar i behandlingsrummet. För att nämna några av dom metoder som jag har arbetat med under healingsessioner så är det kristallhealing, rening med pendel, ljuskroppshealing, tonhealing, färghealing, handpåläggning, aurahealing, änglahealing, transhealing och dofthealing. Metoderna är som sagt många och det läggs ständigt på fler metoder allt eftersom mitt uppdrag som healer utvecklas. Om du tror att jag är rätt healer för dig så är du varmt välkommen att boka din tid. Ifall du önskar mer information innan du bestämmer dig finns möjlighet för att boka in dig på ett konsultationssamtal. Hoppas att vi ses!

 

Konsultationssamtal    15 minuter 200 kr


Behandlingstid    30 minuter 680 kr

                                      60 minuter 1200 kr

                                      90 minuter 1700 krTidigare liv 

Själen är evig medan det skal du valt att kalla för din kropp idag är själens tillfälliga rastplats.


Låt mig kort förklara mitt synsätt på själen och tidigare liv. Enligt mig så är själen oändlig och den besitter all den samlade kunskap som den har varit med om under hela sin existens. När själen är fri, vilket den automatiskt är när den inte är bunden till en fysisk kropp, så har den all kunskap kring sin existens. Tyvärr så glömmer många av oss bort att det finns en möjlighet att få tillgång till hela själens kunskap i varje liv som vi lever och därför kan vi ibland känna oss ofullständiga. Dock påminns vi emellanåt av vår storhet och våra tidigare liv, av vilka vi egentligen är. Men lika snabbt som en vindpust som passera så passerar också känslan av helheten allt för ofta. Många av oss försöker att fånga fler minnen av själens resa genom andligt sökande, meditation, yoga, böcker och musik. Det finns så många olika sätt att få kontakt med sin själ och det är det vi ibland upplever genom déjà vu, när vi bara vet svaret på frågor som vi aldrig hört förut eller när vi finner stillhet i att göra aktiviteter som vår själ uppslukas av.


Genom att komma på en tidigare livsession med mig så söker jag svaret på vilka läxor din själ har kvar att lära. Vilka uppgifter den har försöka att lösa genom dina tidigare liv men som inte riktigt har fallit på plats än. Under sessionen kopplar jag energimässigt upp mig på din själ som besitter alla svar.


Som jag ser det så är alla själars huvudsaklig mål är att till slut få uppleva villkorslös kärlek till alltet när själen är i en fysisk kropp. För att kunna göra det så behöver vi lära oss att förstå mänskligheten och anledningen till mänskligt lidande vilket är det vi genom våra liv försöker att göra. När pusselbiten äntligen faller på plats så har vi möjlighet att vara fria själar samtidigt som vi har en mänsklig kropp vilket är den största form av njutning som vi kan uppnå. Det är den absoluta största njutningen som existerar, att vara en fri själ som inte känner sig bunden till sin mänskliga kropp samtidigt som man har möjlighet att vara en mänsklig kropp och få uppleva alla spännande sensationer som en själ inte kan uppleva utan kroppen exempelvis beröring, smaker, dofter och ljud. I varje liv har vi möjlighet att komma närmare detta tillstånd för att till slut lyckas. Kanske är det så att en tidigare livsession är just det du behöver för att den sista pusselbiten ska falla på plats? Oavsett så är det en väl värd investering för din själ men också får dig själv i ditt nuvarande liv. Känner du dig kallad till denna session så tveka inte att boka en tid. Den kommer att förändra ditt liv! Om du behöver mer information innan du bestämmer dig är du välkommen att boka in dig för ett konsultationssamtal.


Konsultationssamtal    15 minuter 200 kr

Behandlingstid                90 minuter 2100 kr


Tarot- och orakelkort

Söker du svar på stora som små frågor i livet? Funderar du på vad som är ditt nästa steg att ta inom din yrkesväg eller har du frågor om kärleken, relationer eller din boendesituation?


Att låta sig bli spådd är inget nytt utan folk har genom århundraden tagit kontakt med sierskor för att på olika sätt få hjälp med att tolka och tyda sin framtid. Metoderna är många men en av dom mest välkända är kanske att man blir spådd i tarotkort. Mystiken med att kunna se in i framtiden är något som alltid har lockat människor men hur fungerar det egentligen och finns det någon vinning med att få se glimtar av sin framtid? Dessa frågor har länge fascinerat mig samtidigt som jag har haft ett motstånd mot att kika på framtiden. Vad har vi egentligen för nytta av den informationen och blir vi mer låsta i stället för öppna i våra energikanaler av att veta?


När du kommer till mig för att få en läggning med tarot- och orakelkort så arbetar jag intuitivt med läggningarna. Det innebär att jag är nogsam med den information som jag släpper igenom för att du ska få bästa möjliga vägledning. Jag tar därför kontakt med din/dina guider och låter dom arbeta med mig igenom korten. Bara för att vi kan få svar på allt betyder det inte alltid att vi mår bra av att veta allt. Eftersom guiderna har full koll på din livsväg då dom faktiskt har varit med dig när du skapat den så är det också dom som är bäst lämpade till att besvara dina frågor. Genom att tydliggöra delar för dig som du är redo att känna till så kan du få hjälp att lättare trampa in på rätt stig som leder dig till ditt mål. Minsta motståndets lag är det som gäller här. När du kommer på en läggning hos mig så kan du gärna förbered dig med dina frågor. På så sätt får du ut det mesta av din tid. Känner du dig kallad till denna behandling? Då är tiden inne!


Behandlingstid enskild session    60 minuter 1600 kr

enskild session/duo läggning (2 personer)    90 minuter 2100 kr


Om du bokar en duo läggning är det viktigt att du känner dig bekväm med att någon annan är med och lyssnar på den vägledning som du får.

Andlig seans

Vill du ha kontakt med någon som finns på andra sidan?


Visste du att det finns en mängd med väsen på andra sidan som vi kan få kontakt med men att det inte alltid är så att vi är redo för att ha kontakt med avlidna anhöriga? Jag har själv gått på en mängd andliga seanser och suttit där med hjärtat i halsgropen och hoppats på att det är just min släkting som ska kliva fram. Gång på gång har det inte förmedlats någon kontakt till mig förens plötsligt en dag då det äntligen var min tur. Den kärlek som jag fick möta då var så varm, djup och hållande så att jag blev alldeles överväldigad. Eftersom jag är nyfiket lagd och själv har haft ett motstånd mot att genomföra seanser, trots att jag har en god förmåga att ta kontakt med andevärlden, har jag grundligt undersökt vad det är som finns i detta energifält och vart mitt tidigare motstånd kom ifrån. Jag har efter det utformat min egen metod för att hålla andliga seanser vilket också innebär att alla som kommer till mig alltid får budskap, men inte alltid ifrån anhöriga. Låt mig berätta lite mer om hur jag arbetar.


När jag arbetar med energier från andra sidan så är syftet alltid att förmedla budskap som lyfter eller frigör personen som får budskapet på något sätt. När jag har kontakt med anhörig som finns på andra sidan vill dom mötas på den frekvens där villkorslös kärlek existerar men eftersom vi personer som vill ha budskapen inte alltid är på den frekvensen så kan det ibland vara svårt att ta emot budskapen. Det går att förmedla budskap ändå men den verkan som budskapen har är inte lika djupa som den hade kunnat vara ifall vi varit i rätt frekvens. Därför påverkas inte vårt energifält och vår själ på den djupa grad som det finns möjlighet till ifall timingen är rätt. För att få den renaste kontakt med en avliden anhörig så behöver vi vara beredda på att ta emot den kärleken som finns där och förlåta saker som vi ibland inte kan förstå. Det är inte alltid så lätt. När tiden är inne för att vi ska få kontakt med våra anhöriga så kommer vi också att få det men det är inget som vi med ren tankevilja kan påverka, det handlar om vår egen läkningsprocess i förhållande till personen som vi vill ha kontakt med. Finns det ingen läkningsprocess så är det enkelt att förmedla en kontakt om tiden är inne. Av den här anledningen har jag valt att arbeta med andliga seanser på ett lite annorlunda sätt. Så här går en andlig seans till hos mig.


Jag öppnar upp mina energier för andra sidan och låter den information som vill komma igenom att flöda. Budskap kan då komma från anhöriga, från änglarna, guiderna, våra vägledare, själen eller det högre jaget. Budskapen kan vara från tidigare liv, från naturen, från moder jord eller universum, jag är öppen för allt. Eftersom jag öppnar upp för alla energikanaler så kan jag också garantera att alla får ett budskap.


Jag utför andliga seanser både enskilt och i grupp. Du kan välja att komma till något av mina event, boka in en enskild session eller boka in en session tillsammans med någon eller några personer. Det viktiga för dig som bokar sessioner som inte är enskilda är att tänka på att all information som sägs då sker framför andra människor som deltar och att du ska känna dig bekväm med det. Om du känner dig kallad till denna behandling med behöver mer information innan du bestämmer dig är du varmt välkommen att boka in en konsultationstid till att börja med.


Konsultationssamtal                                                                       15 minuter 200 kr

Behandlingstid enskild session                                                 60 minuter 1600 kr

Behandlingstid gruppsession 2-3 deltagare                     ca 90 minuter 2400 kr

Behandlingstid gruppsession 5 -10 deltagare                 ca 1,5 – 2h 500kr/person


Coachning

Är du fast i något stadie av ditt liv och behöver hjälp för att komma vidare?


Ibland kan vi inte se skogen för alla träden och känner oss fast i den vardag vi lever. Maktlösa till förändring samtidigt som vi inte vill något hellre än att komma vidare. Vi lever innanför vår box och även fast vi kanske inte alltid trivs där så känns det välbekant och tryggt. Jag har i många år arbetat med att självförverkliga mig själv och se på vad det är som håller mig tillbaka. Jag har utbildat mig, gått i coachning, terapi och utbildat mig lite till. Allt för att föröka förstå mig själv och hitta tillbaka till mitt sanna jag, den jag själv vill vara, inte den andra tycker att jag ska vara eller den jag har varit på grund av mina tidigare (negativa) erfarenheter och mina trauman. Även fast jag alltid själv, någonstans där inne, har vetat vilken person jag vill vara och vad som är bäst för mig så har det inte alltid varit lätt att ändra en negativ vana till en positiv. Att göra det innebär ofta stora livsstilsförändringar och det innebär också att man behöver kliva utanför sin trygga box, ut till det okända, vilket sällan känns tryggt. Oavsett hur dåliga vissa beteenden, relationer eller arbetsplatser är så krävs det mod för att göra förändringar. Vi vet vad vi har men inte vad vi får!


I min coachning hjälper jag dig att se vinsten med en förändring samtidigt som jag ser till grundorsaken av vad det är som håller dig tillbaka. Jag hjälper dig att hitta metoder som leder till varaktiga förändringar. Är du redo att påbörja din resa mot att bli den bästa versionen av dig själv?


Jag erbjuder en mängd olika sorters coachning. Det kan handla om att du vill göra en förändring kring din hälsa, kring dina relationer eller kring ditt arbete. Du kanske vill öppna upp dina spirituella förmågor mera eller få företagscoachning. Eller så vet du inte riktigt vad du vill förändra på, du kanske bara känner att du inte lever ditt liv till fullo.


Syftet med min coachning är alltid att ta dig från punkt A till punkt B. Det gör jag genom att synliggöra vad det är som håller dig tillbaka och ge dig redskap för förändring. Ofta vet vi vad vi bör eller vill göra men det är inte lika självklart för oss varför vi inte redan gör det. Vi piskar på oss själva när vi misslyckas och kallar oss själva för lata, omotiverade eller dumma. När du blir coachad av mig så hjälper jag dig att hitta anledningen till att du inte redan är där du vill vara och så jobbar vi utifrån det. När vi bryter en vana så kommer alla våra triggers och vårt självförakt upp till ytan. Det är dessa jag hjälper dig att få syn på och släppa taget om. Mindset är ett ord som ofta används inom coachning och som handlar om våra (automatiska) tankar. Genom att ändra sina tankar så kan man också ändra sitt liv. Det är ofta lättar sagt än gjort och många coacher arbetare enbart med att införa nya tankar i energifältet som är mer positiva än dom gamla. När jag coachar kunder undersöker jag anledningarna till dom negativa tankarna och frigör dom innan jag kopplar på nya sätt att tänka. Syftet med min coachning är att hjälpa dig att uppnå din fulla potential under den här livstiden. Oavsett vad det är som håller dig tillbaka så är du värd det bästa. Jag hjälper dig att förstå det och ändra på det som står i din väg. 


Har du landat på min coachningssida och känner dig redo för att bli coachad så är första steget att boka in en tid för konsultation med mig. Anledningen till det är för att se om jag är rätt person att arbeta med dig. Alltid när man arbetar tillsammans med en coach, terapeut eller någon annan person som ska hjälpa en så är personkemin den absolut viktigaste faktorn för att behandlingen ska fungera. Därför lägger jag alltid tid på att undersöka ifall jag är rätt person för uppdraget. Annars är det bortkastade pengarar och slöseri av både tid och energi som man kan lägga på viktigare saker.


Kontakta mig ifall du behöver boka in en kostnadsfri konsultationstid på 30 minuter innan du bestämmer dig.


Behandlingstid 10 tillfällen á 60 minuter    från 18 000 kr


Coachningen sker antingen på plats i min fysiska lokal eller online via Zoom. Betalning för samtliga behandlingar sker via Swish eller kontant på plats. Observera att det inte finns möjlighet till kortbetalning i dagsläge. För dig som bokar coachningpaket finns det även möjlighet att delbetala via faktura efter överenskommelse.

Hör gärna av dig ifall du har några frågor!


Annsofies behandlingar

Massage 

För välmående, förebyggande och behandling.

En del tar en massage då och då för att det är skönt, men visste du att även regelbunden massage har många fördelar? Många studier visar att regelbunden massage har hälsofördelar som ökad blodcirkulation samt motverkar stress och ångest. När vi låter kroppen gå ner i varv ger vi den även möjlighet till återhämtning och att läka. Med regelbunden massage får du ta del av all nytta och kommer märka hur du börjar må bättre.

När du kommer på massage hos mig får du en förebyggande eller behandlande del, beroende på vad du är i behov av. Ibland behöver du kanske bara landa och ta emot en avkopplande massage. Vårt stressade samhälle ger tyvärr inte så mycket utrymme till det.

Behöver du extra fokus på någon del av kroppen så arbetar jag naturligtvis mer med den, ibland tar jag hjälp av massagepistol och ibland av en eterisk olja, men bara efter överenskommelse med dig.


Energimassage (sittande massage)

Denna massage ges med lätta och lite snabbare grepp på huvud, nacke, axlar, rygg, armar och händer. Massagen syftar till att skapa balans mellan energiflödena i kroppen. Den kan ha en både avslappnande och uppiggande effekt och behandlar t ex ont i huvudet, spänningar i nacken eller ont i ryggen. Detta är en massageform som passar för alla och den ges med kläderna på.

Med tryck, skakningar och olika grepp stimuleras ett par hundra akupunkturpunkter längs kroppens meridianer (energikanaler), främst på rygg och armar.


Förebyggande och rehabiliterande

Blodcirkulationen och lymfflödet påverkas och genomblödningen i musklerna ökar. Stresshormoner minskar och lugnande hormoner ökar i kroppen, vilket medför en känsla av välbefinnande. Massagen utförs med kunden sittande på en speciell energimassagestol. Massage sätter fart på kroppens energiflöden och är mycket effektivt mot spända rygg- och nackmuskler. Den är mycket lämplig som förebyggande behandling och fungerar även utmärkt i rehabiliterande syfte för personer med värk i nacke, rygg, axlar, armar, händer och huvud.

 

Ursprung

Energimassage har sitt ursprung i 900-talets Japan och heter ahma, anma eller amma i övriga delen av världen och betyder massage på japanska. Metoden kallas ibland också traditionell japansk massage. Den har funnits i Indien, Kina och Japan i tusentals år. En förkortad variant av energimassagen utvecklades i USA för ett tiotal år sedan och introducerades i Sverige 1986. Tekniken att använda tryck med tummen i stället för nålar för att balansera energiflödet bygger på traditionell kinesisk medicin.


Behandlingstid    30 minuter 450 kr

                                      60 minuter 800 kr

                                   

Reikihealing 

Vad är Reiki?

Ordet Reiki kommer från japan och betyder ungefär universell livsenergi. Reikimetoden upptäcktes av dr Mikao Usui i Japan 1914 och Reikihealing används i hela världen. Reiki fungerar genom att händerna överför Reiki, genom att personen kanaliserar energi som frigör energiblockeringar, ökar energiflödet och stärker kroppens läkningsförmåga. Reikienergin hjälper kroppens läkningsprocess på alla nivåer; fysiskt, känslomässigt, mentalt och andligt. Det viktigaste att tänka på är att Reikiutövaren inte använder sin egen energi utan enbart är en förbindelse för den helande livsenergin.

Hur Reiki används:

Reiki är en japansk beröringsmetod som lindrar smärta och löser upp spänningar fysiskt, mentalt och emotionellt.

Reiki minskar stress och ökar välbefinnandet.

Alla kan lära sig och alla kan ta emot reiki.

 

Hur Reiki påverkar

Efter en behandling brukar man känna sig både avslappnad och fylld med energi på samma gång.

Det är en mycket behaglig upplevelse för både kropp och själ.

 

Reiki aktiverar den egna självläkande förmågan.

 

Hur går behandlingen till?

Under en behandling ligger du på en behandlingsbänk och du är fullt påklädd. Vid Reikibehandlingen placerar jag mina händer på din kropp i olika positioner. Via mina händer låter jag sen Reikienergin strömma in i din kropp. Många känner kyla, värme, tryck eller pirrningar där händerna hålls eller på andra områden på kroppen, samtidigt som andra inte känner något alls.

Reikibehandlingen avslutas med ett kort samtal om upplevelserna under behandlingen.

 

Reiki klassas som friskvård av Skatteverket och får du friskvårdsbidrag av din arbetsgivare kan du självklart utnyttja den hos Harmoni och Magi.

 

Behandlingstid    30 minuter 450 kr

                                      60 minuter 800 kr

                                   unsplash