Butik och Onlineförsäljning


ButikenVarmt välkommen till våra lokaler på Gnestavägen 2C i Vagnhärad och till hamngårdsboden nr.5 i Trosa hamn. Hamngårdsboden är stäng för säsongen och öppnar igen sommaren 2024.


Butiken i Vagnhärad håller öppet onsdag-fredag kl. 12-18.


Behandlingslistan är uppdaterad med en mängd nya, spännande behandlingar så gå gärna in där och läs mer. För att boka behandling så kontaktar ni oss via pm/dm, mail eller telefon då vi inte längre använder oss boka direkt som bokningssystem. Inom kort kommer ni även kunna boka behandlingar direkt igenom vår alldeles egna app. 


I våra butiker hittar ni allt ifrån stenar, kristaller, böcker, ljus, rökelser, inredning och konst. Både jag och Annsofie tycker att det är viktigt att vi som företagare förespråkar miljövänliga produkter som gärna också gör gott för människorna som arbetar med produkterna. Vi är därför nogsamma när vi väljer våra leverantörer.  Våra varor är goda både mot vår planet och mot oss som användare. 


Samtliga möbler som finns i våra lokaler är återbrukade vilket ger en hemtrevlig känsla. 


Hoppas vi ses! Varma hälsningar Hanna WesterbackaOnlineförsäljningHarmoni och Magi driver i dagsläge ingen traditionell e-handel. Däremot önskar vi även att nå ut till er kunder som inte har möjlighet att besöka vår butik fysiskt varvid vi har skapat några alternativ som gör det möjligt för oss att även erbjuda vårt sortiment till er. Naturligtvis med en personlig touch för det är så vi jobbar! 


Det här gör vi på följande sätt; vi skapar Magiska Boxar med våra produkter som är framtagna för specifika energier. Dessa boxar innehåller blandade produkter med produktbeskrivningar men även mycket, mycket mer än så. Det kan vara allt från meditationer, privata budskap eller kanaliseringar till individuellt anpassade boxar där du får en privat onlinevisning i butiken och vi gemensamt plockar ihop en box anpassad just för dig. 


Alla boxar vi gör släpps i begränsat antal, vissa enbart för just dig, och det är först till kvarn som gäller på boxarna. Här på hemsidan läggs information om dom flesta boxar upp men de släpps alltid först i den privata FB-gruppen Magiska Boxar. Gå därför gärna med i den om du har möjlighet. 

Förutom själva boxsläppen och information om boxarna kommer vi också hålla livesändningar, meditationer och annat kul i gruppen. Tanken är att det ska vara ett forum som underlättar dirket kommunikation kring boxarna. Hoppas vi ses där! För att komma till gruppen tryck här.


Varma hälsningar Hanna WesterbackaDen Magiska Kärleksboxen Den första boxen vi släpper är en magisk kärleksbox!

Boxens innehåll är anpassad för att du ska kunna öppna upp för mer kärlek i ditt liv och en kommunikation med ditt andliga team. Totalt finns 10 stycken boxar att beställa och först till kvarn gäller :)

Innehållet i boxarna är följande:

en rå rosenkvarts modell större

en trumlad grön aventurin

en angel aura kvarts

en lemurianspets

en rökelsehållare

en förpackning med rökelsen angel healing

ett chakraljus för hjärtchakrat

en ljuslykta

ca 20 g Palo Santo

ett personligt budskap som jag har kanaliserat till dig

en personlig sten som jag har valt ut till dig utifrån kanaliseringen

beskrivningar för samtliga stenar och produkter

en hjärtöppnande meditation som hjälper dig att öppna upp mer för kärleken

och för kontakten med ditt andliga team

Kostnad för boxen är enbart 850 kr (porto på 95 kr tillkommer om du inte

hämtar upp boxen i butiken).

Produktvärdet för boxen och kanaliseringen ligger på ca 1350 kr beroende på

vilken på vilken personlig sten man får med.

Ställ gärna frågor om boxen direkt till mig eller i gruppen Magiska Boxar ifall det är något ni undrar över!