Butiken


ButikenVarmt välkommen till våra nya, större lokaler på Gnestavägen 2C. Våra ordinarie öppettider är onsdag - fredag kl. 12-18 och lördag kl. 11-14.


Det finns möjligheter att boka behandlingstider och nytt för nu är att du också kan hyra in dig i vårt behandligsrum. Kontakta mig för mer info. Min nya samarbetspartner kommer också att presenteras inom kort. Många nya, spännande samarbeten kommer att ske framöver. Vårterminens schema fylls på allt eftersom och du kan hitta det under event och utbildningar där du även kan boka din plats. Vi kommer under vårterminen att ha lunchpass med meditation eller yoga på onsdagar kl. 12-13, yoga på torsdagar kl. 18-19 och fullmåne- och nymånemeditationer utefter månens faser. Känns så kul att vara i en lokal som är anpassad för att hålla event i med en egen yoga/meditationssal!!


Det är fortfarnade Swish eller kontanter som du använder vid betalning. Om du bokar din behandling eller något event via boka direkt har du möjlighet att välja Klarna som betalningsmetod.  


Min affärsidé bygger på att det är viktigt att vi är måna om vår planet, varandra och de tillgångar som vi har. Därför är de varor som jag köper in noggrant utvalda för att vara goda mot både jorden och oss som använder varorna. Alla produkter som jag har i min butik är sådana som ligger mig själv varmt om hjärtat. Jag säljer både nya och återbrukade produkter och i mitt sortiment finns bland annat härliga kristaller och stenar, smycken, böcker, ljus och hudvård. Detta är bara en del av mitt sortiment, det bästa är att komma in i butiken för att se vilka varor jag har då jag försöker att anpassa dessa efter årstiderna. Samtliga möbler som jag har i lokalen är återbrukade vilket ger butiken en hemtrevlig känsla. Meningen med butiken är även att det ska vara en lugn oas där ni gärna får komma in bara för att hänga en stund, ta det lugnt och läsa en tidningen eller dricka en kopp te! 


Ifall ni har några tips eller önskemål om hållbara produkter som ni saknar i min butik tveka inte att kontakta mig. Samtliga temakvällar och event hittar ni enklast här.


Hoppas vi ses! Varma hälsningar Hanna Westerbacka