Event och Föreläsningar

Vårterminen 2024


Konstkorridoren 

Varmt välkomna in i våra mysiga lokal. Varje månad under hösten har vi en ny, lokal konstnär på plats som får hänga upp sina verk. Under vernissagen har ni möjlighet att träffa och prata med månadens konstnär. Efter det kan ni besöka konstkorridoren under butikens öppettider och våra event. Alla verk hänger uppe under två veckors tid. Det här vill ni inte missa!


Emilia Tupasela vernissage 1 februari kl. 18-20 (1-17/2)

Nicci Novemo Ring Vernissage 7 mars kl. 18-20 (7-23/3)

Anette Mildén Turner 11 april kl. 18-20 (11-25/4)


Event


Tidigare liv seans med Hanna Westerbacka

Söndagen den 28:e april kl.14-16

Varmt välkommen till en stund där vi tittar på tidigare liv tillsammans. Vi börjar seansen med en tidigare livs meditation tillsammans. Under den här meditationen kommer du att få möjlighet att själv få in budskap från tidigare liv och lära dig metoder för hur du tar kontakt med din själ på egen hand. Efter meditationen kommer Hanna hålla en kortare föreläsning om tidigare liv där det finns utrymme för att ställa personliga frågor. Därefter kommer Hanna att arbeta med individuell kanalisering av tidigare liv och ge budskap till så många som möjligt. 

Pris 500kr


Boka in en inspirationsföreläsning!

Hanna Westerbacka föreläser om hur det är att överleva sexuella övergrepp i barndomen och skildrar på ett humoristiskt sätt vilka tankefällor hon har fastnat i när hon har levt ett liv med inställningen ”vad ska jag göra för att överleva” i stället för inställningen hur vill jag leva mitt liv. Hannas personliga och inspirerande föreläsning bidrar till att du på ett humoristiskt sätt får ta del av hur det är att vara i huvudet när traumahjärnan styr. Du får följa med i olika historiska nedslag genom Hannas liv där hennes barndomstrauman vävs ihop med hennes vuxna liv och dom relationer som hon har varit i. Till slut hittar Hanna nyckeln till vad det är som har styrt hennes riktning i livet under så många år, dom sexuella övergreppen som hon var utsatt för från tre till trettonårsålder. I sviterna från dessa övergrepp hamnade Hanna i relationer där temat var att överleva i stället för att leva allteftersom hennes hjärna försökte lösa pusslet kring hur hon som barn hade kunnat agera annorlunda för att inte bli utsatt för övergrepp. Den här föreläsningen är ett måste för dig som på ett lättsamt sätt vill ta del av livets kanske svåraste frågor. Hur gör man för att släppa känslan av skuld och skam och hur bryter man trauman så att dom inte förs vidare till nästa generation?


Hanna Westerbacka är utbildad socionom och har genom hela livet arbetat med människovårdande yrken på olika sätt. Hon har en gedigen portfölj med utbildning inom både sjukvård, friskvård och alternativa behandlingsformer. Hanna är 38 år gammal och driver sedan 2019 företaget Harmoni och Magi AB där hon arbetar med bland annat coachning, föreläsningar, event och utbildningar. Hanna har tidigare föreläst på bland annat Stockholms Pride och Pride i Västerås med föreställningen Oklart såklart – en humoristisk föreläsning om livet stora mysterium. Våren 2023 hade Hanna vernissage med sin konstutställning #släppskammen. Den här föreläsningen är ett led i hennes fortsatta arbete kring att frigöra skammen kring sexuella övergrepp och synliggöra offer som lever i sviterna av övergrepp och inte vågar prata om vad dom varit utsatta för. Vi måste våga prata om svåra frågor!


Föreläsningen "Att läka sexuella trauman" är Hannas andra föreläsning som hon nu reser runt med i vårt avlånga land. Kontakta oss om du vill boka in Hanna till just din arbetsplats eller ditt event. 


Praktisk information om föreläsningen:

Föreläsningstiden är ca 90 minuter med tid för frågeställning och eventuellt en snabbare bensträckare. Det är bra om ni avsätter 120 minuter totalt för denna aktivitet med förberedelser och avslut. Som kund har ni ansvar för lokalen och antal deltagare styrs efter er lokal. På plats bör finnas tillgång till vatten, toalett och servetter. Vid större lokal där ljudsystem behövs för att alla deltagare ska höra föreläsningen så ansvarar kunden för det.  

Grundpris för föreläsningen är 15 000 kr exklusive moms. För specialupplägg exempelvis temadag kring sexuellt våld och incest där Hanna deltar, utbildningsdagar, diskussionsforum, frågepanel med mera samt längre resor/övernattningar tillkommer eventuellt avgifter. Hör av dig för mer info och offert.


Är du nyfiken och vill veta mer om Hanna Westerbacka innan du bestämmer dig så kan du följa henne på Instagramsidan @helthamningslos där hon öppenhjärtigt delar med sig av sin resa kring läkning och frigörelse.Boka in föreläsningar och event!

Utöver våra behandlingar och butiken sprider och förmedlar vi också kunskap på olika sätt. Vi håller därför i inspirationsföreläsningar där vi pratar om bland annat pratar om läkning, trauman, sexualitet och andlighet. För att få ett smakprov av Hanna kan du följa hennes Instagramkonto @helthamningslos

Snart kommer vi även att starta en podd på temat andlighet och läkning. 

Är du sugen på att boka in ett enskilt spirituellt event, en workshops eller temakväll antingen i butiken eller hemma. Kontakta oss för mer info och offert.

Ni bör vara minst fyra deltagare.